Hurtig byggeproces

Vægrammer

Vægrammer giver kort montering og hurtigere byggeproces. Palsgaard Spær tilbyder vægrammer til moderne byggeri, som har den store fordel, at du hurtig får lukket dit hus for vind og vejr samtidigt med, at montagetiden forkortes. Kort sagt er Palsgaard Spærs vægrammeløsning et spændende, fleksibelt og effektivt alternativ til en traditionel byggeproces, som også skal være bæredygtig.

Hvad er vægrammer?

Vægrammer er en bærende skeletkonstruktion, som er forberedt fra fabrikken med åbninger til vinduer og døre samt en plade påsat på én side, som gør det nemt at tilpasse isoleringen ved blandt andet installationer.

Vægrammerne og trædimensionernes konstruktion kan tilpasses præcist til dine løsninger og kan anvendes på forskellige typer af klimaskærm alt efter dit ønske. Modulerne samles og opstilles hurtigt på byggepladsen, hvilket sikrer en hurtig byggeproces.

Palsgaard Spær kan assistere med at dimensionere søjler og dragere over åbninger, mens din egen rådgiver står for stabilitet, forankring og energiberegning. Vi står altid til rådighed for at vejlede og rådgive om den bedste løsning for dit projekt.

Se her hvor nemt vægrammer fra Palsgaard Spær monteres.

Vægrammer som ydervæg og indervæg

Som en service til dig, har vi udarbejdet standardløsninger inden for vægrammer, som kan anvendes til både ydervæg og indervæg, og som gør det lettere for dig at vælge vægrammer i dit byggeri. Klik her og få en detaljeret beskrivelse af Palsgaard Spærs vægrammer som yder- og indervæg. 

Vægrammer med og uden vindplade

En vindplade skal tage højde for flere faktorer, såsom bygningens statik, fugt og brandkrav. Hos Palsgaard Spær har du mulighed for at bestille vægrammer både med og uden udvendig vindplade. Klik her og læs mere om konstruktionsopbygningen af vægrammer med og uden vindplader.

 

Eksempler på vægrammer fra Palsgaard Spær

 

Udvalgte referencer med vægrammer

Se nogle af de spændende projekter, vi har løst, hvor der indgår vægrammer.

Den amerikanske drøm

Det store bjælkehus adskiller sig på mange måder fra et dansk typehus. Det er U-formet og i flere etager. Taghældningerne er varierende og mere dramatiske med spidsere vinkler på over 40 grader som i USA, hvor det normale i Danmark er 25-30 grader, og det gør huset mere spændende.

Læs mere om projektet her

Sommerhus på Djursland

Palsgaard Spær har leveret vægrammer til ydervægge, skillevægge og tagmoduler med ensidet fald til dette smukke sommerhus beliggende på Djursland.

Læs mere om projektet her

Alkes Have - bæredygtigt bofællesskab

Palsgaard Spær leverer vægrammer og tagmoduler til Alkes Have samt et fælleshus i Knabstrup tæt på Holbæk. Byggeriet bliver et bæredygtigt bofællesskab med 40 almennyttige boliger i forskellige størrelser.

Læs mere om projektet her

Snoezelhuset - Årets Byggeri 2022

Palsgaard Spær har leveret dækmoduler, vægrammer, gitterspær og saksespær til Snoezelhuset, som er kåret til Årets Byggeri 2022.

Læs mere om projektet her

DGNB-guld certificeret institution

Palsgaard Spær har leveret en samlet råhusløsning bestående af vægrammer og gitterspær til denne DGNB Guld-certificerede børnehave i Slagelse.

Læs mere om projektet her

Har du spørgsmål?

Mangler du teknisk dokumentation eller ønsker tilbud til dit projekt, er vi klar til at hjælpe dig.
Ring til Kim Haubjerg eller Mette Borrisholt fra vores kundeservice på 75 77 51 55.