Udformes efter projektet

Bro- og støbeforskalling

Palsgaard Spær er eksperter inden for konstruktion, beregning og produktion af præfabrikerede spær til broforskalling og støbeforskalling, og har samarbejdet med flere store entreprenørfirmaer om forskallingsprojekter.

Bro- og støbeforskalling er en spændende og voksende branche, og vi har erfaring i at udvikle innovative og nyskabende løsninger. Vi tilbyder hurtig montage og tilpasser vores komponenter til dit specifikke projekt samtidig med, at vi sørger for dokumentation for statik, som er en integreret del af vores leverance.

Al statik som udføres af Palsgaard Spær kontrolleres af en ingeniør med stor erfaring indenfor statik til broforskalling og som har gennemført "Stilladskursus C". Du får derfor en kompetent partner og leverandør, der har omfattende erfaring med at løse udfordringer inden for området og inden for dit budget.

Du er velkommen til at kontakte os, og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe på dine broprojekter. Du kan også kigge nærmere herunder for eksempler på vores bro- og forskallingsarbejde.

Se eksempler på bro- og støbeforskalling her

 

Støbeforskalling til bro

 

Støbeforskalling til bro

Brospæret er udformet efter den ønskede geometri og danner underlag for støbeforskallingen, spæret er dimensioneret til at kunne modstå trykket fra betonen under støbeprocessen.

 

Støbeforskalling til bro

Specielt udformet brospæret efter den ønskede geometri og danner underlag for støbeforskallingen. Dette brospær er i venstre side samtidig forberedt for gangbro og rækværk til arbejderne på broen. Dette brospær er støbt af 2 omgange, dette for at få støbt et hul i dækkonstruktionen til kabler m.m. Spæret er dimensioneret til at kunne modstå trykket fra betonen under støbeprocessen.

 

Støbeforskalling til vægge

 

Støbeforskalling til vægge

Spæret er udformet efter den ønskede geometri og danner underlag for støbeforskallingen, spæret er dimensioneret til at kunne modstå trykket fra betonen under støbeprocessen.

 

Se eksempler på bro- og støbeforskalling her

 

Har du spørgsmål?

Mangler du teknisk dokumentation eller ønsker tilbud til dit projekt, er vi klar til at hjælpe dig.
Ring til Kim Haubjerg eller Mette Borrisholt fra vores kundeservice på 75 77 51 55.