Bæredygtighed

Bæredygtighed

Vi er stolte over at bidrage til et grønnere byggeri med alle disse tiltag:

Miljøvaredeklaration

Vi har egen produktspecifik miljøvaredeklaration (EPD) på konstruktionstræ, som giver præcise data i en LCA-beregning. Med en produktspecifik miljøvaredeklaration følger en række fordele, som du kan læse meget mere om her.

Klimaregnskab

Vi har udarbejdet klimaregnskab, som kortlægger vores miljøpåvirkning og viser vores indvirkning på miljøet. Palsgaard Spærs produkter er lavet af træ, hvilket betyder, at vi allerede nu spiller en vigtig rolle i at fremme bæredygtigt byggeri. Vi ønsker alligevel at måle vores egen miljøpåvirkning, mens vi fortsat har fokus på vækst og udvikling af vores forretning som virksomhed. Du kan læse mere om, hvordan vores klimaregnskab ser ud her.

PEFC-certificering

Palsgaard Spær føler et medansvar for at beskytte verdens skove og deres dyreliv, samtidig med at vi fortsat tilbyder vores kunder kvalitetsprodukter. Derfor er vi PEFC-certificeret, hvilket giver fordele i byggerier med fx DGNB-certificering og svanemærkning. Med en PEFC-certificering kan vi dokumentere dette og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Læs mere om vores PEFC-certificering her.

Har du spørgsmål?

Mangler du teknisk dokumentation eller ønsker tilbud til dit projekt, er vi klar til at hjælpe dig.
Ring til Kim Haubjerg eller Mette Borrisholt fra vores kundeservice på 75 77 51 55.