Komplet byggesystem

Råhus Koncept

Råhuse i træ er et smart, komplet og spændende byggesystem klar til montering, som gør det nemt at tilvælge træ i byggeriet og bygge bæredygtigt. Råhuset, som kan designes helt efter eget ønske, består af store delelementer, der alle er bygget i træ og består af ydervægge, indervægge, etageadskillelse og tag. Med et Råhus Koncept i træ, kan du forkorte byggetiden betydeligt, fordi du får leveret et lukket råhus, der sikrer et tørt byggeri.

Dit eget projekt som et råhus

Som bygherre, ejendomsudvikler eller entreprenør har du mulighed for at skabe dit eget unikke design eller projekt, eller i samarbejde med os sammensætte et projekt. Begge muligheder kan realiseres som et råhuskoncept. Det er en god idé at inddrage os så tidligt i processen som muligt, så man kan indtænke Palsgaard Spærs standardprincipdetaljer, som gør det muligt at realisere projektet som et råhus.

For at du kan få et indtryk af, hvordan et råhus kan udformes, samt hvilke produkter og ydelser Palsgaard Spær tilbyder til et råhus, har vi udarbejdet illustrative eksempler på hvordan et dobbelthus og et rækkehus i forskellige varianter og størrelser, både i et og to plan, kunne se ud. Se illustrationer i galleriet nederst på siden.

Vi hjælper med at gennemarbejde designet

Uanset om du vælger et råhus efter dit eget design eller en løsning i samarbejde med os, kan du være sikker på, at dit projekt er i trygge hænder. Vi sørger for, at designet er gennemtjekket og overholder alle gældende krav iht. Bygningsreglementet. Det sker i dialog med en erfaren konsulent hos Palsgaard Spær, arkitekter og rådgivende ingeniører, så du får en samlet løsning, der tager højde for alle vigtige arkitektoniske aspekter samtidig med, at der er fokus på energi og statiske forhold. Samtidigt kan råhuse fra Palsgaard Spær med stor fordel anvendes til DGNB-certificerede og Svanemærket byggeri.

Råhuse fra Palsgaard Spær bygges færdige på vores fabrik og leveres klar til montering, som er let og ligetil for håndværkerne. Det fjerner det tidskrævende opbygningsarbejde ude på byggepladsen, og gør det nemt og hurtigt at komme videre i byggeprocessen. Råhuset leveres klar til, at alle indvendige installationer kan monteres og klar til at blive isoleret.

Kontakt os for at høre mere

Vil du høre mere om vores Råhus Koncept, så kontakt os endelig. Vi står klar til at vise det fulde inspirationsmateriale om vores råhuse og til at omsætte dit eget projekt til virkelighed, med de mange muligheder et råhus giver.

Inspiration til hvordan råhuse kunne se ud

 

Udvalgte referencer

Herunder kan du se nogle af de seneste løste relevante projekter.

DGNB-guld certificeret institution

Palsgaard Spær har leveret en samlet råhusløsning bestående af vægrammer og gitterspær til denne DGNB Guld-certificerede børnehave i Slagelse.

Læs mere om projektet her

Har du spørgsmål?

Mangler du teknisk dokumentation eller ønsker tilbud til dit projekt, er vi klar til at hjælpe dig.
Ring til Kim Haubjerg eller Mette Borrisholt fra vores kundeservice på 75 77 51 55.