Kort byggeproces

Tagmoduler

Tagmoduler fra Palsgaard Spær er en smart løsning, der lukker taget på dit byggeri på ganske få timer, og dermed forkorter byggeprocessen markant i forhold til traditionel opbygning på byggepladsen.

Tagmodulerne designes og opbygges i samarbejde med dig, efter dine ønsker og behov til byggeriet, og de egner sig perfekt til alt fra villaer og rækkehusprojekter til mere komplekse byggerier.

Du har også mulighed for at vælge standardløsninger på opbygninger ved både funkishuse og huse med ensidig taghældning, hvor der er mulighed for at indbygge en-vejs og to-vejs ventilation.

Fælles for standardløsningen og det individuelt designede tagmodul er, at de bygges færdige på vores fabrik og leveres klar til montering, som er let og ligetil for håndværkerne og dermed fjerner det besværlige og tidskrævende opbygningsarbejde ude på byggepladsen. Modulerne leveres med første lag tagpap, og så snart de er monteret, fastgjort og strimlet, kan alle indvendige installationer monteres, og der kan isoleres. Tagmoduler fra Palsgaard Spær kan leveres med indbygget ventilationsspalte, som sikrer optimal ventilation i det færdige byggeri. Den hurtige lukning af byggeriet sikrer et mere tørt byggeri og giver god totaløkonomi.

Tagmoduler kan anvendes til bæredygtigt byggeri og er fremtidens måde at bygge på, som sikrer høj kvalitet. Vi har langt over 100 års erfaring i at bygge med træ og er klar med råd og vejledning omkring tagmoduler, så du kan komme godt i gang med dit næste byggeprojekt.

Se her hvor nemt tagmoduler fra Palsgaard Spær monteres.

Tagmoduler til funkishuse

Palgaard Spær har udarbejdet standardløsninger tagmoduler til funkishuse med flade tage, som gør det lettere for dig at vælge tagmoduler. Klik her og få en detaljeret beskrivelse af vores standardløsning af tagmoduler til funkishuse.

Tagmoduler gør hverdagen nemmere for vores folk

John Møller Jensen, direktør i HJ Huse

Tagmoduler med ensidig hældning

Med tagmoduler til ensidig hældning kan du bygge hurtig og effektiv, uden at gå på kompromis med designet. Klik her og få en detaljeret beskrivelse af vores standardløsning på tagmoduler med ensidig hældning.

Konstruktionsopbygning

Klik her og få en detaljeret beskrivelse af konstruktionsopbygninger med koncept 1 og 2. Tagmoduler med indbygget 1-vejs (45 mm) eller 2-vejs ventilation med dug (2 x 45 mm).

 

Se eksempler på tagmoduler her

 

Udvalgte referencer med tagmoduler

Se nogle af de spændende projekter, vi har løst, hvor der indgår tagmoduler.

Sommerhus på Djursland

Palsgaard Spær har leveret vægrammer til ydervægge, skillevægge og tagmoduler med ensidet fald til dette smukke sommerhus beliggende på Djursland.

Læs mere om projektet her

Rækkehuse i Hammel

Palsgaard Spær har leveret tagmoduler á fire omgange til 16 rækkehuse i ét plan i Hvedebakken i Hammel.

Læs mere om projektet her

Alkes Have - bæredygtigt bofællesskab

Palsgaard Spær leverer vægrammer og tagmoduler til Alkes Have samt et fælleshus i Knabstrup tæt på Holbæk. Byggeriet bliver et bæredygtigt bofællesskab med 40 almennyttige boliger i forskellige størrelser.

Læs mere om projektet her

Har du spørgsmål?

Mangler du teknisk dokumentation eller ønsker tilbud til dit projekt, er vi klar til at hjælpe dig.
Ring til Kim Haubjerg eller Mette Borrisholt fra vores kundeservice på 75 77 51 55.