Arkitektonisk frihed

Posi-Joist™

Med Posi-Joist™ bjælker fra Palsgaard Spær er der ingen begrænsninger for den arkitektoniske designfrihed, og montering er hurtig og enkel. Denne bjælke har en åben konstruktion, som betyder, at det er en let konstruktion, hvilket gør monteringen hurtig og nem.

Posi-Joist™ er en unik løsning til indbygning af installationer i dæk og flade tage. Den frie plads mellem over- og underflangen giver en stor fleksibilitet til at placere installationer, og du kan endda få isoleringen monteret på vores fabrik.

Med Posi-Joist™ behøver du ikke bekymre dig om tunge og besværlige konstruktioner. Og med mulighederne for at placere installationer præcis, hvor du har brug for dem, kan du opnå et strømlinet og effektivt byggeri.

Vil du vide mere om Posi-Joist™ bjælker fra Palsgaard Spær, er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Fem valgmuligheder for Posi-Joist™ bjælker

 

Posi-Joist™ tagbjælke

Posi-Joist

Tagbjælke udføres med taghældning fra 0° til 25°. Afhængig af taglast og hældning er spændvidde op til 9 meter.

 

Posi-Joist™ - vandret tagbjælke

Posi-Joist vandret tagbjælke

Tagbjælke udført som vandret bjælke, overliggende kileopbygning udføres for afvanding af tagkonstruktionen. Afhængig af taglast og hældning er spændvidde op til 9 meter.

 

Posi-Joist™ - variationer af gulvbjælker

 

Posi-Joist gulvbjælkerStandard gulvbjælke med mellem-understøtning. Spændvidde er afhængig af understøtninger, gulvbjælkens c/c afstand og dimension. 

Posi-Joist gulvbjælker

Standard gulvbjælke med udsparing for mellem-understøttende stål-/limtræbjælke. Spændvidde er afhængig af understøtninger, gulvbjælkens c/c afstand og dimension.

Posi-Joist gulvbjælker

Standard gulvbjælke med udsparing for mellemunderstøttende stål-/limtræbjælke. Bjælkelag er sænket i en side, hvilket giver mulighed for støbning af betondæk til badeværelse. Spændvidde er afhængig af understøtninger, gulvbjælkens c/c afstand og dimension.

 

Eksempler på Posi-Joist™

 

Har du spørgsmål?

Mangler du teknisk dokumentation eller ønsker tilbud til dit projekt, er vi klar til at hjælpe dig.
Ring til Kim Haubjerg eller Mette Borrisholt fra vores kundeservice på 75 77 51 55.