Stor frihøjde og gulvplads

Halrammer

Halrammer er ideel til landbrug, maskin-, lager- og ridehaller. Når du vælger halrammer i træ, får du en spændvidde på helt op til 25 meter, så du kan skabe bygninger med masser af gulvplads og frihøjde, som tidligere kun var mulige med stålkonstruktioner.

Spar penge ved at bygge halrammer i træ

Med halrammer i træ får du en række fordele. Træ er et let materiale, hvilket betyder, at det er nemmere at arbejde med og lettere at transportere og montere. Ved at vælge halrammer i træ med en lav egenvægt kan du reducere antallet af dyre punktfundamenter og i stedet benytte mere økonomiske randfundamenter. Det betyder besparelser på fundamentudgifterne og en lettere og mere effektiv montageproces. Samtidig har træ en naturlig styrke og holdbarhed, som gør det ideelt til konstruktioner, der skal holde i mange år.

Med en benhøjde på op til ca. 4 meter har du masser af mulighed for at skabe rummelige og luftige bygninger, som kan bruges til en lang række formål, herunder landbrugsbyggeri, lagerhaller, produktionshaller, ridehaller og meget mere.

Halrammer tilpasses dit projekt

Med halrammer fra Palsgaard Spær får du altid en specialfremstillet løsning til netop dit projekt - uanset om det er en nybygning eller en tilbygning til en eksisterende hal. Vi hjælper med alt fra spærplaner, opstalter, 3D-tegninger og opmåling, så du får det fulde overblik over projektet. Med vores yderst fornuftige priser er du sikret en god økonomi pr. m², selv ved lange og store haller.

Er du interesseret i at høre mere om halrammer i træ fra Palsgaard Spær, som kan tilpasses dit behov, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Se billeder af halrammer/opstalter her

 

Udvalgte referencer med halrammer

Se nogle af de spændende projekter, vi har løst, hvor der indgår halrammer.

Maskinhal

Palsgaard Spær har produceret skelet til en ny maskinhal til Ringsted Kommune, som bruges til at opbevaring af udendørs driftsmateriel.

Læs mere om projektet her

Maskinhal af halrammer

Palsgaard Spær har leveret halrammer til opførelse af en maskinhal, som skal anvendes som både koldt og varmt lager. Ejeren af hallen har valgt at bygge i træ pga. de dyre priser og lange leveringstider på stål.

Læs mere om projektet her

Har du spørgsmål?

Mangler du teknisk dokumentation eller ønsker tilbud til dit projekt, er vi klar til at hjælpe dig.
Ring til Kim Haubjerg eller Mette Borrisholt fra vores kundeservice på 75 77 51 55.