Karriere hos Palsgaard Spær

Hos Palsgaard Spær modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger. Det gælder både for salgs-, administrations-, konstruktions- og produktionsafdelinger. Benyt dig af linket her på siden alt efter, hvilket funktionsområde du søger til. Vi glæder os til at høre fra dig!

Få en introduktion til dine karrieremuligheder hos Palsgaard Spær

Nedenfor finder du en samling af oplysninger, der beskriver de forskellige karrieremuligheder, du har hos Palsgaard Spær. Det giver dig mulighed for at danne et indtryk af, om vi kunne være en interessant arbejdsplads for dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Se ledige stillinger her

Palsgaard Spær er en moderne produktionsvirksomhed. Vi søger jævnligt dygtige medarbejdere til vores salgs- og konstruktionskontorer i Hampen, Slagelse, Ugilt, Roust, Kliplev og Nørresundby, og på vores produktionsfaciliteter, som ligger på de fem førstnævnte lokationer.

Vi er tilsammen ca. 200 medarbejdere og har jævnligt brug for medarbejdere i alle funktioner. Hvis du kan li' at arbejde med træ og synes byggematerialer til bæredygtigt byggeri er spændende, så hold øje med de stillinger, der er ledige lige nu her på siden. 

Se vores ledige stillinger her

Bliv en del af vores produktion

Vi er omkring 110 medarbejdere, der arbejder i vores produktionsfaciliteter, som er fordelt på fem forskellige steder i Danmark: Hampen, Slagelse, Kliplev, Roust og Ugilt. Hvis du er interesseret i at blive en del af vores dygtige produktionsteam, kan du her læse mere om, hvad det indebærer at være ansat hos Palsgaard Spær. Du behøver ikke nødvendigvis at have en bestemt uddannelse. Vi værdsætter dygtige mennesker med forskelligt uddannelsesniveau, uddannelsesbaggrund og nationalitet.

Hør medarbejdernes egen fortælling om at være ansat i produktionen

Bliv en del af vores konstruktionsafdeling

Byggeriets grønne omstilling tager fart, og vi har brug for flere kvalificerede medarbejdere med specialviden om træbyggeri, så vi kan blive ved med at skubbe den grønne omstilling i den rigtige retning. Har du en baggrund som teknisk tegner eller ingeniør, er du måske lige den medarbejder, vi mangler. Hvis du ovenikøbet har en praktisk uddannelse som fx tømrer med i bagagen, som giver dig et stærkt praktisk og teoretisk afsæt, kan du meget vel være vores drømmemedarbejder. 

Hør medarbejdernes egen fortælling om at være ansat i vores kontruktionsafdeling

Bliv en del af vores salgsafdeling

Som ansat i Palsgaard Spærs salgsteam bliver du en del af vores tilbudsteam, som har stor kundekontakt til blandt andet trælaster, tømrermestre, bygherrer, private husbyggere og rådgivende ingeniører rundt om i hele landet. Hvis du en teknisk forståelse og kan lide at lave kalkulationer i tegneprogram og regne tilbud, så har du mulighed for at bruge dine kompetencer i Palsgaard Spær. 

Hør medarbejdernes fortælling om at være ansat i Palsgaard Spærs salgsteam

Har du spørgsmål?

Mangler du teknisk dokumentation eller ønsker tilbud til dit projekt, er vi klar til at hjælpe dig.
Ring til Kim Haubjerg eller Mette Borrisholt fra vores kundeservice på 75 77 51 55.