Om Palsgaard Spær

Palsgaard Spær er Danmarks største og ældste spærfabrik med over 100 års erfaring i træ og spærkonstruktioner. Vi er stolte af at dele vores viden og kompetencer med vores kunder, fra projektets start til slut.

Vi er en moderne og innovativ virksomhed, der følger markedet tæt og stræber efter at være på forkant med udviklingen og give vores bidrag til ny- og videreudvikling af de produkter, vores kunder efterspørger.

Vi ved, at prisen er vigtig, men der er også mange andre faktorer, der giver vores kunder sikkerhed og ro i maven, fra den første kontakt til konstruktionen står færdig. Derfor er vi specialister i at tænke totaløkonomiske fordelagtige løsninger for kunden.

Specialister i spær

Vi har afdelinger seks steder Danmark, så du har adgang til specialister indenfor alle typer af spærprojekter. Vi har en høj anciennitet med forskellig baggrund som tekniske designere, konstruktører og ingeniører. Spærkonstruktionerne designes og beregnes i de seneste versioner af markedets bedste konstruktionsprogrammer. Det betyder, at du som kunde får udførlige, gennemskuelige tegninger, statiske beregninger og evt. 3D-tegninger med til hvert byggeprojekt. Alt sammen for en hurtig og korrekt montage.

Vi har fire produktionsfaciliteter i henholdsvis Hampen i Midtjylland, Kliplev i Sønderjylland, Slagelse på Sjælland og Sindal i Nordjylland. De er alle udstyret med avancerede save til opskæring, fræsning og laserprojektering. Tagmoduler, Posi-Joist™ bjælker, spær- og vægrammer fremstilles af dygtige teams i vores store samlehaller. Senest har vi fået installeret en automatiseret robot, som kan skære og samle spær på kort tid.

Produktion i Palsgaard Spær

Levering på dine præmisser

Vi leverer spærene, når og hvor du har brug for dem. Vores biler er udstyret med kraner, der kan håndtere alt fra små parcelhusspær til store staldspær. Hvis du giver os besked i god tid om, hvilken form for kranhjælp du har brug for, tager vi os af resten, når vi ankommer til pladsen.

Vores chauffør vil medbringe en montagemappe med detaljerede tegninger, montagevejledninger og kontaktinformation til en navngiven konstruktør hos os, der har designet projektet, som du altid kan kontakte for yderligere spørgsmål. Vi kan levere spær overalt i Danmark

Eksport til andre lande

Vi leverer ofte til nabolande som Sverige, Norge og Grønland, og har ekstrauddannet personale til at beregne spær-konstruktioner efter gældende regler og normer fx for øget snebelastning. Palsgaard Spærs nabolande foretrækker ofte færdige pakker eller samlesæt bestående af spær, vægrammer, bjælker og beslag for nem og hurtig samling på byggepladsen, hvilket vi også tilbyder. Ved leverancer til Tyskland henviser vi til vores tyske afdelinger: Bisco Binder og Skandach Holzindustrie GmbH.

Fem afdelinger i Danmark

Vi har fem danske afdelinger, så vi kan være tæt på vores kunder. Du er velkommen til at kigge forbi et af vores kontorer eller ringe til din lokale kontaktperson, som du finder her. Du kan også altid kontakte alle afdelinger og medarbejdere via vores centrale omstilling eller mail.

Afdelinger i Palsgaard Spær, Danmarkskort 2023

Har du spørgsmål?

Mangler du teknisk dokumentation eller ønsker tilbud til dit projekt, er vi klar til at hjælpe dig.
Ring til Kim Haubjerg eller Mette Borrisholt fra vores kundeservice på 75 77 51 55.