Den amerikanske drøm

Palsgaard Spær har leveret spærene, som er et mix af trempelspær, sammensatte plankespær og saksespær til dette 400 kvadratmeter storslåede bjælkehus inspireret af den amerikanske byggestil.

Det store bjælkehus adskiller sig på mange måder fra et dansk typehus. Det er U-formet og i flere etager. Taghældningerne er varierende og mere dramatiske med spidsere vinkler på over 40 grader som i USA, hvor det normale i Danmark er 25-30 grader, og det gør huset mere spændende.

Palsgaard Spær har kapacitet og know how til at levere præcis det, vores bygherre har brug for.

Thomas Bæk Tegnestuechef, Scanwo

Selvom træhuset i Hornsyld har en kompleks spærkonstruktion med meget få ens spær, ved vi, at Palsgaard Spær har kapacitet og know how til at levere præcis det, vores bygherre har brug for. Læg hertil de lidt specielle tilkørselsforhold, der kræver dygtige, rolige og tålmodige kranchauffører. Det er et must for vores tømrere, at samarbejdet med kranchaufførerne sidder lige i skabet i et stort byggeri som dette”, fortæller Thomas Bæk, tegnestuechef og partner i Scanwo.

Bjælkehuset er bygget af 63 mm tykke profilbjælker, da det i forhold til kravene til isoleringsevnen er meget vanskeligt at bygge et bjælkehus af massive bjælker i Danmark. Husets to store udvendige søjler er naturtræ af sorten rubintræ, som giver et særligt udtryk.

Palsgaard Spær har projekteret og produceret spærene i tæt samarbejde med Scanwo, som har stået for byggeriet.

Har du spørgsmål?

Mangler du teknisk dokumentation eller ønsker tilbud til dit projekt, er vi klar til at hjælpe dig.
Ring til Kim Haubjerg eller Mette Borrisholt fra vores kundeservice på 75 77 51 55.