Palsgaard Spær henter erfaren CFO

Jannie Hoffmann Skyum, 49 år, er per 1. juli 2022 tiltrådt som ny CFO i Palsgaard Spær og indtræder således også i direktionen. Med sig har hun mere end 20 års erfaring som økonomichef og leder fra forskellige brancher herunder byggeri. Hun kommer senest fra en stilling som CFO hos entreprenørvirksomheden JFP.

Det er en erfaren profil, der fra 1. juli 2022 får det overordnede finansielle ansvar i Palsgaard Spær og indtræder i direktionen som CFO. 49-årige Jannie Hoffmann Skyum har nemlig mere end 20 års erfaring som CFO inden for blandt andet renovations-, produktions- og byggebranchen, hvor hun i sidstnævnte nu tager sit næste karriereskridt.

Jannie Hoffmann Skyum har blandt andet bestredet stillinger som økonomichef og medejer af en produktionsvirksomhed, været økonomichef i en energikoncern samt CFO i seks år hos modulproducenten Scandi Byg, der er et datterselskab til MT Højgaard. Senest kommer hun fra en stilling i entreprenørvirksomheden JFP i Herning.

- Med Jannie Hoffmann Skyum får vi i Palsgaard Spær en CFO med en solid finansiel baggrund kombineret med en stærk forretningsforståelse. Herudover har Jannie gennem de seneste 11 år som CFO i byggebranchen et indgående kendskab hertil. Vi er derfor meget glade for at få en så erfaren spiller med på holdet, og vi ser frem til, at hun skal bidrage til den positive vækst, som Palsgaard Spær har ambitioner om at fortsætte de kommende år, siger administrerende direktør i Palsgaard Spær, Tobias Smith.

Jannie Hoffmann Skyum er uddannet merkonom ved Århus Købmandsskole. Derudover har hun en HD i regnskabsvæsen og har taget lederuddannelsen ved Ledelsesakademiet i Viby samt læst en Mini-MBA ved Probana Business School.

- Jeg ser frem til at komme i gang med arbejdet og lære virksomheden, kunderne og de mange nye kolleger at kende. Palsgaard Spær er en spændende virksomhed, som på mange måder er langt fremme i forhold til den grønne omstilling. Herudover har Palsgaard Spær en god kultur, og kemien var der allerede fra start af. Jeg glæder mig derfor til samarbejdet med Palsgaards afdelinger rundt om i landet og med direktionen, fortæller Jannie Hoffmann Skyum, der privat bor i Randers og er gift med Torben, som hun har tre børn sammen med.

Jannie Hoffmann Skyum overtager stillingen fra Bo Stampe, som per 1. juli 2022 tiltræder som CFO i koncernen Nordic Wood Industries, som foruden Palsgaard Spær tæller virksomhederne Lilleheden, Roust Element, Roust Spær, Nviro – CBI Papiruld, Bisco Binder og Skandach Holzindustrie.

Pressekontakt:
Rikke Henningsen Herrguth, kommunikations- og marketingansvarlig, Nordic Wood Industries.
60 38 90 45 eller rhh@nowi.dk

Seneste nyheder Se alle nyheder ➔

Har du spørgsmål?

Mangler du teknisk dokumentation eller ønsker tilbud til dit projekt, er vi klar til at hjælpe dig.
Ring til Kim Haubjerg eller Mette Borrisholt fra vores kundeservice på 75 77 51 55.