Præfabrikation

Præfabrikation af modulbyggeri

Vi er leveringsdygtige i præfabrikerede modulløsninger i form af tagmoduler, dækmoduler og vægrammer. Præfabrikation betyder, at vi har samlet de forskellige konstruktionsdele til fx et tagmodul på vores fabrik, som du får leveret færdigsamlet med plads til installationer, klar til isolering og i nogle tilfælde med tagpap monteret. På den måde er det klar til nem og hurtig montering på byggepladsen.

Modulbyggeri er en smart løsning, når et byggeri skal gå hurtigt og i sær hvis man ønsker en tør byggeproces. Modulerne lukker dit byggeri på få timer og forkorter dermed den traditionelle byggeprocessen markant og er en stor fordel for håndværkerne, der efterfølgende kan udføre resten af deres arbejde i tørvejr uden dyre vejrligsdage til følge.

Hvis du overvejer om en modulløsning passer til dit byggeri, står vi klar til at guide dig. Alle modulerne designes og opbygges i samarbejde med dig, efter dine ønsker og behov til byggeriet, og de egner sig perfekt til alt fra villaer og rækkehusprojekter til mere komplekse byggerier.

Præfabrikation af komplet råhus

Alle moduler fra Palsgaard Spær kan anvendes alene eller kombineres til et komplet råhus, som består af delelementer i træ fx ydervægge, indervægge, etageadskillelse og tag. Som bygherre, ejendomsudvikler eller entreprenør har du mulighed for at skabe dit eget unikke design eller projekt, eller i samarbejde med os sammensætte et projekt.

Råhuse er på samme måde som modulerne samlet på vores fabrik og leveres færdigsamlet med plads til installationer, klar til isolering og i nogle tilfælde med tagpap monteret. Med et Råhus Koncept i træ, kan du forkorte byggetiden betydeligt, fordi du får leveret et lukket råhus, der sikrer et tørt byggeri.

Vil du vide mere om vores råhuse og moduler, er du velkommen til at kontakte os på 75 77 51 55.

Har du spørgsmål?

Mangler du teknisk dokumentation eller ønsker tilbud til dit projekt, er vi klar til at hjælpe dig.
Ring til Kim Haubjerg eller Mette Borrisholt fra vores kundeservice på 75 77 51 55.