Etagebyggeri i Århus

Etagebyggeri i Århus

Palsgaard Spær har leveret spær til et nyt, stort etagebyggeri på 12.800 kvm i 3-6 etager i Katrinebjergområdet i Aarhus på Rødkløvervej som skal rumme 233 lejligheder.

Ejendommen er bygget med hanebåndsspær på betondæk. Selve spærløsningen var en spændende udfordring at løse på grund af ventilationshusene, der skulle placeres i tagrum. Højden på bebyggelsen varierer, så den er højest langs Katrinebjergvej og lavest ved nabobebyggelsen på Rødkløvervej 9. Bebyggelsen langs Katrinebjergvej kan have op til seks etager, mens den trappes ned til fem etager ved hjørnet af Jordbrovej og Rødkløvervej. Ved hjørnet af Rødkløvervej og Kløvermarksvej nedtrappes bebyggelsen igen fra fire til tre etager. Derudover bliver der i stueetagen i karréens sydøstlige hjørne etableret udadvendte funktioner som fælleshus, selskabslokale, café eller liberalt erhverv.

Bebyggelsen forventes at have plads til 233 boliger, hvoraf størstedelen vil være relativt små boliger på 30-50 kvm, som primært er rettet mod studerende. De resterende boliger vil være egnede til familier. Byggeriet skal efter planen stå færdigt i 2024.

Billederne er taget af projektleder Jacob Foldager fra Nordstern, og arbejdet er udført for Nordstern og tømrer Vognsen & Co A/S.

Har du spørgsmål?

Mangler du teknisk dokumentation eller ønsker tilbud til dit projekt, er vi klar til at hjælpe dig.
Ring til Kim Haubjerg eller Mette Borrisholt fra vores kundeservice på 75 77 51 55.