Andet

Andre produkter hos Palsgaard Spær

Palsgaard Spær producerer også en række specialspær, halrammer og forskallingsprodukter til brug i særlige projekter.

Bro- og støbeforskalling

Palsgaard Spær er eksperter inden for konstruktion, beregning og produktion af præfabrikerede spær til broforskalling og støbeforskalling, og har samarbejdet med flere store entreprenørfirmaer om forskallingsprojekter. Du kan læse mere om vores bro og støbeforskallingsprodukter her.

Halrammer

Vi er specialister i halrammer som er ideele til landbrug, maskin-, lager- og ridehaller. Når du vælger halrammer i træ, får du en spændvidde på helt op til 25 meter, så du kan skabe bygninger med masser af gulvplads og frihøjde, som tidligere kun var mulige med stålkonstruktioner. Læs mere om vores halrammer her.

Podiespær og specialspær

Podiespær ses ofte i biografer, sportshaller og auditorier og sikrer, at du sidder bekvemt og med god udsigt. Med et podiespær kan du skabe den perfekte opstilling af stole i en biograf eller et auditorium. Læs mere om podiespær her.

Specialspær anvendes, når særlige forhold og ønsker spiller ind i dit byggeri. Måske gør den geometriske form på bygningen, ekstraordinære belastninger eller underliggende forhold det vanskeligt at bruge gængse spærtyper. Palsgaard Spær er specialister i den type spær, som du kan læse mere om her.

Har du spørgsmål?

Mangler du teknisk dokumentation eller ønsker tilbud til dit projekt, er vi klar til at hjælpe dig.
Ring til Kim Haubjerg eller Mette Borrisholt fra vores kundeservice på 75 77 51 55.